Du har måske allerede lagt mærke til, at Pink My Life-klubben har undergået en lille relooking! Aktiviteter, formater, rubrikker og overraskelser hele året rundt… Vi forklarer alle de nye muligheder for at bidrage til vores Pink My Life-community og blive Pink Lady®-ambassadør!

Nye udfordringer og bidrag

I løbet af året kan du finde bidrag og andre udfordringer, så du hurtigt kan få indsamle hjerter:

  • Bidragene kan have form af spørgsmål, quizzer eller undersøgelser med forbindelse til Pink Lady®-nyheder. Det er let, hurtigt og sjovt at deltage i bidragene.
  • Hvad angår udfordringerne, er der tale om kreative og/eller pædagogiske aktiviteter som DIY, mad- og bageopskrifter, farvelægningsark og delte anekdoter vedrørende Pink Lady®-universet.

Når du er med i aktiviteterne for vores Pink My Life-community, udvikler du din viden, mens du spiller, og du bliver altid belønnet i form af hjerter, som du kan bruge i butikken!

En butik med endnu flere gaver

Takket være denne nye version af Pink My Life kan du bestille og modtage nye gaver. Der vil garanteret været noget, som du kan lide i den nye butik!

Vi ses i My Life-klubbutikken, hvor du straks vil kunne forkæle dig selv med eksklusive godbidder, downloads (DIY-vejledninger, rollespil, PinKids®-aktivitetshæfter osv.). Deltag desuden i de mange lodtrækninger, der iværksættes regelmæssigt for at forsøge at vinde de store præmier, der udbydes!

Vent ikke længere: Meld dig ind i Pink My Life-klubben og bliv en del af vores ambassadør-community. Vi ses straks!

Andre nyheder

Operationen Adoptér et træ
vender tilbage i 2023

Læs artiklen