Atter i år har I været mange, der er blevet protektor for et Pink Lady®-æbletræ og er kommet ned for at møde vores æbleavlere ude i deres plantager. Efter denne nye succes med operationen er vi glade for at kunne annoncere, at Adoptér et træ vender tilbage i 2023!

2022-udgaven i et par tal

Protektoraterne for vores æbletræer er fordoblet i 2022: mere end 1.200 protektorer har sluttet sig til operationen og kunne for et par dage siden plukke deres egne Pink Lady®-æbler, mens de nød en hyggelig stund i diskussion med vores æbleavlere Sophie (sydøst), Damien (sydvest) og Thierry (Val de Loire). En stor tak til dem for disse tre arrangementer, som løb af stablen i delingens og samværets tegn!

Adoptér et træ, en operation med mening

I flere år har du nu via “Adoptér et træ”-operationen haft mulighed for at blive protektor for et æbletræ i en af vores partnerplantager! Ved at blive protektor kan du følge dit træs produktionscyklus gennem hele sæsonen og høste dine Pink Lady®-æbler i november. At adoptere et træ er også ensbetydende med at etablere et tæt forhold til en af vores producenter: du vil nyde godt af en privilegeret udveksling og lære mere om deres erhverv, dagligdag, forpligtelser og værdier, som gør Pink Lady® til et enestående æble!

Hvordan gør jeg for at blive protektor for et æbletræ i 2023-udgaven?

Ønsker også du at være med i Adoptér et træ og blive protektor for et Pink Lady®-æbletræ? Skriv dig op på vores Pink My Life-mailingliste og bliv forhåndsunderrettet pr. e-mail. Vi giver dig besked, når Adoptér et træ-operationen vender tilbage til butikkerne, og du vil få forklaret, hvordan du kan blive protektor for dit eget æbletræ i 2023.