Offentliggjort den 05.04.2023

Pink Lady® lancerer den sjette udgave af sin Bee Pink®-operation i butikkerne i samarbejde med Svinø honning og Salling. Dette initiativ giver forbrugerne mulighed for at blive protektor for et bistade i nærheden af, hvor de bor, modtage nyheder om det og vinde honning på glas.

Aktionen er en afspejling af Bee Pink®-programmet, der er udviklet af Pink Lady® Europe i samarbejde med eksperter fra landbrugs- og biavlssektoren. Programmet, der henvender sig til alle Pink Lady®-avlerne, består af oplysningsdage samt en guide, der kombinerer tekniske kundskaber, regler og praktisk vejledning for at bevare og beskytte de insekter, som er nødvendige for at få æbleblomsterne bestøvet og omdannet til frugt.

Ud over operationen i butikkerne vil der også blive iværksat en lang række aktioner på Pink Lady®’s sociale netværk og i Pink My Life-klubben for at tilskynde offentligheden til at engagere sig til fordel for bierne: sjovt og lærerigt indhold, DIY-insekthotel osv.

Klik her for at deltage i Bee Pink®-kampagnen hos Salling indtil den 30. april, og følg os på Instagram, TikTok og Pink My Life for at få mere at vide om bestøvningen i Pink Lady®-plantagerne og om de enkle initiativer, du kan tage for at bevare bestøvende insekter i din have eller på din altan!